Schaatsbaan Triavium

Schaatsbaan Triavium is in de wintermaanden de perfecte schaatsbaan om eens een dagje naartoe te gaan. Onze schaatsbaan is een plaats vol traditie, gemeenschap en sportiviteit, waar jong en oud samenkomen om te genieten.

Onze mogelijkheden

Triavium beschikt over een 333-meter lange schaatsbaan. Ideaal voor schaatsers die hun snelheid en uithoudingsvermogen willen testen. Ook heeft Triavium verschillende kleinere ijsbanen voor het recreatief schaatsen, waar zowel ervaren schaatsers als beginners veel plezier kunnen hebben. Activiteiten die gedaan kunnen worden zijn het discoschaatsen, de norenuren en groepsuitjes. Bij groepsuitjes kan een schaats-, ijshockey-, of curlingclinic gevolgd worden.

Kinderactiviteiten

Ook bieden we verschillende kinderactiviteiten. Op verschillende vrijdagen van 17:30 tot 19:30 uur is er discoschaatsen voor kinderen! Bij deze avond kan er geschaatst worden onder een bepaald thema, zoals Halloween of TikTok. Daarnaast kan er bij Triavium een kinderfeestje georganiseerd worden en zijn er verschillende familie-uren. Voor de allerkleinsten is er op zondag van 09:30 uur t/m 12:00 uur het peuter- & kleuterschaatsen om hen kennis te laten maken met het ijs.

Voordelige tarieven

Om schaatsers van de meest voordelige prijzen te voorzien, bieden we bij schaatsbaan Triavium twee verschillende soorten tarieven. Entreeprijzen zijn er voor schaatsers die even lekker een dagje wensen te schaatsen. Schaatsers die regelmatig te vinden zijn op onze schaatsbaan kunnen gebruik maken van een abonnement of een 10-rittenkaart.

Schaatscafé Pierre

In de wintermaanden heerst er bij de schaatsbaan een gezellige sfeer. Veel gezinnen komen hier quality time doorbrengen. De gezelligheid kan ook na het schaatsen doorgezet worden bij schaatscafé Pierre. Geniet van heerlijk warme chocolademelk of een stuk appeltaart. Bij schaatsbaan Triavium is het genieten van de winterse gezelligheid.

Kom schaatsen bij schaatsbaan Triavium!

Kortom, schaatsbaan Triavium biedt dus een complete en gevarieerde schaatservaring voor iedereen, van doorgewinterde schaatsers tot gezinnen die quality time willen doorbrengen. Met een indrukwekkende 333-meter lange schaatsbaan, kinderactiviteiten, diverse thema-avonden, voordelige tarieven en een gezellig schaatscafé, is het de perfecte plek om de wintermaanden op het ijs door te brengen. Of je nu komt om je schaatstechnieken te verbeteren, plezier te hebben met je familie, of gewoon te genieten van de winterse sfeer, Triavium heeft voor iedereen wat te bieden.

Koop direct je ticket

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Veelgestelde vragen