Kinderfeestje

Kinderen lachen naar een camera

Vier je kinderfeestje op het ijs

Op welke dagen kan je een kinderfeestje vieren?

Op woensdag, zaterdag en zondagmiddag is het mogelijk om met je kinderfeestje te komen schaatsen en een eettafel te reserveren.

Kies een kinderfeestje pakket

Voor je kinderfeestje bij Triavium is er keuze uit 3 pakketten:

Kinderfeestjes pakketten

De pakketten zijn ook verkrijgbaar zonder entree voor bijvoorbeeld abonnementhouders.

Begeleider mee met je kinderfeestje

Volwassenen bij het feestje kunnen mee schaatsen en betalen dan de  normale schaatsentree of betalen een begeleiderstarief van € 5,00  voor niet schaats entree inclusief 1 kop koffie of thee. Er kan als volwassene meegegeten worden met het kinderfeestje arrangement of er kan een losse bestelling gedaan worden. Dit kan genoteerd worden bij de opmerkingen in het aanmeldformulier.

Reserveren voor het kinderfeestje

Het arrangement is te boeken voor kinderfeestjes vanaf 4 kinderen. Vul op het formulier de gewenste aankomsttijd en eettijd in. De reservering is pas definitief na  bevestiging van onze collega’s.

Een kinderfeestje dient minimaal 5 dagen voor de bezoekdatum aangevraagd te worden.

Ontvangst

Bij aankomst  melden jullie je bij de entreekassa. Hier worden alle pakketten en eventuele extra entreetickets afgerekend en krijgen jullie nog uitleg over de gang van zaken. De jarige krijgt hier ook een leuke verrassing.

Zelf geen schaatsen? Huur dan schaatsen

Het huren van schaatsen is in combinatie met een gereserveerde tafel € 4,00 per paar. Met het betaalwijs van het kinderfeestje wordt de korting in rekening gebracht.

Parkeren bij Triavium

Aan de entreekassa zijn parkeerkaarten te koop voor € 4,40 per stuk. Deze kaarten zijn voordelig om te kopen als jullie langer dan 1,5 uur op de ijsbaan zijn. Het parkeertarief is € 1,00 per 28 minuten.

Tijd voor je kinderfeestje!

Nadat het kinderfeestje bevestigd is, kijken wij natuurlijk uit naar jullie komst! Jullie krijgen voor 45 minuten een tafel om lekker te genieten van het arrangement. Het eten en drinken wordt in één keer uitgeserveerd. De jarige ontvangt zowel bij binnenkomst als na het eten een verrassing.

Het is niet meer mogelijk om een kinderfeestje te boeken. Volgend seizoen zien we jullie graag weer terug!

Niet de informatie gevondenwaar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Veelgestelde vragen