Onze huisregels

Tijdens je verblijf ben je te gast bij Triavum ijsbaan, een onderdeel van de Gemeente Nijmegen. Binnen ons gebouw gelden een aantal huisregels

  • Tijdens je verblijf vragen wij jullie om onze regels zoals deze per ijsbaan staan aangegeven te respecteren voor je eigen veiligheid maar ook voor die van de medeschaatsers.
  • Naast het schaatsen ontvangen wij jullie graag in één van onze horecapunten waar je onder het genot van een hapje en/of drankje wat kunt opwarmen. Heb je zelf eten of drinken (alcoholische drank is niet toegestaan) meegenomen, dan is dit geen probleem. Je mag dit nuttigen aan één van onze (picknick)tafels rondom de ijsbanen.
  • Wij willen jullie er op attenderen dat het geven van schaatslessen/instructies zonder toestemming én het gebruik van sticks en pucks tijdens recreatieve uren niet is toegestaan.
  • Hulphonden zijn toegestaan, andere huisdieren mogen niet naar binnen.
  • Bij evenementen maken wij foto’s die gebruikt worden op onze website en social media. Indien je hier bezwaar tegen hebt laat het ons dan weten.

Voor het overige geldt:

  • Personen die zich schuldig maken aan ongewenst gedrag worden door het aanwezige personeel – eventueel met hulp van de politie – verwijderd uit het pand. Bij herhaling zal een tijdelijke of structurele ontzegging tot het pand en omliggend terrein het gevolg zijn. Als ongewenst gedrag wordt o.a. gezien: (seksuele) intimidatie, agressie, vandalisme, grof taalgebruik, discriminatie en het zich met opzet niet houden aan de (bovenstaande) regels.
  • Het in bezit hebben, gebruiken en/of verhandelen van wapens en soft- of harddrugs is verboden.
  • Triavium is niet aansprakelijk te stellen voor letsel aan personen, diefstal, vermissing en/of beschadigingen van/aan al uw persoonlijke eigendommen anders dan voortvloeit uit de wet.

Wij wensen jullie veel schaatsplezier!

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Veelgestelde vragen