Samen Schaatsen

Kom je ook Samen Schaatsen bij Triavium?

Dankzij schaatsframes kunnen ook kinderen met een fysieke beperking deelnemen aan de lessen. Dus wil jij ook meedoen met de ijspret? Meld je snel aan voor de schaatslessen bij NSV en schaats met de nieuwe schaatsframes!

Hoe werkt het?

Een schaatsframe is een frame met een zitje, een stuur en drie ijzers. Ook als je niet zelfstandig kunt staan of bewegen, kun je hiermee wel glijden over het ijs: je zit stevig op het frame, zet je af met spikes onder je voeten en daar ga je! Dankzij dit coole sporthulpmiddel kunnen kinderen met een fysieke beperking gewoon meedoen met onze schaatslessen. Samen Schaatsen dus!

Bekijk hier de Frame Schaats in actie:

Het Samen Schaatsen is een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. Tijdens de Samen Schaatsen Elfstedentoer hebben al 500 kinderen even kunnen proberen hoe het voelt. Dat was een groot succes. Zoals een van de deelnemers zei: “Als gehandicapt kind kun je gewoon blij schaatsen. Weer een stapje dichter bij een gewoon kind zijn!” Daarom maakt de stichting het mogelijk dat je komend seizoen op 16 ijsbanen op een schaatsframe kunt meedoen met de schaatslessen. Ook op Triavium!

Meld je snel aan

De lessen starten vanaf eind september. Je kunt je via jeugd@nijmeegseschaatsvereniging.nl aanmelden. Het aantal schaatsframes is beperkt dus schrijf je snel in, dan zien we je binnenkort op het ijs!

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Veelgestelde vragen