MyLaps Transponder

Persoon schaatst op schaatsbaan

Hoe snel ga ik?

Schaatsers willen graag precies weten hoe snel ze gereden hebben – op het moment dat ze over de streep komen. Dat geldt natuurlijk topsporters maar ook voor de recreant. Bij ons op de baan is het mogelijk om je tijd op de ringbaan te registreren. Dit kan je meten dankzij de Mylaps transponder.

 

Waar te koop

De ProChip Flex transponder voor het schaatsen is verkrijgbaar aan de receptie.

Iedereen met een chip die verkregen is bij het Triavium kan van deze diensten gebruik maken tijdens de reguliere openingstijden van de ringbaan. Je kunt geen gebruik maken van de standaard gele chip.

Wat zijn de kosten

Voor slechts €49,99 per stuk inclusief een jaarabonnement voor tijdregistratie.

Hoe werkt het

Draag de chip op je schaats en je exacte exacte start-, doorkomst- en finishtijden wordt geregistreert. Iedere chip zendt een uniek signaal uit, dat opgevangen wordt door het ProChip systeem dat in de baan geïnstalleerd is. Naast de baan, na de opgang van de baan, hangt een scorebord. Hierop is direct nadat je het TimePoint passeert, jouw persoonlijke rondetijd te zien. En dat elke ronde opnieuw. Je kan zo je tijden per ronde vergelijken en op een ander tijdstip op timepoint.mylaps.com opzoeken, vergelijken met eerder gereden tijden, of met de rondetijden van andere schaatsers. Natuurlijk kan de chip ook gebruikt worden voor trainingsgroepen en verenigingen.

Wanneer te gebruiken

Op elk moment van de dag is de tijdsregistratie actief. Voor norenrijders  zijn er speciale openingstijden waarop er goed, snel en onbelemmerd geschaatst kan worden. Indien je buiten deze uren komt schaatsen dan dien je je snelheid aan te passen aan de situatie. Hardrijden is tijdens familie-uren niet toegestaan.

Ben je lid van een vereniging? Ook tijdens deze uren is het systeem te gebruiken.

Vragen

Voor opmerkingen of vragen over de ProChip Flex neem contact op met MYLAPS.

 

 

Niet de informatie gevonden
waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Veelgestelde vragen