Start ijsseizoen 2023 – 2024

Deze pagina geeft info over: Start ijsseizoen 2023 – 2024

Zet 25 september alvast in je agenda, want dan opent ijsbaan Triavium weer haar deuren!

Het weer van de afgelopen periode doet ons al denken aan de herfst. En de start van de herfst betekent ook vaak de start van het nieuwe ijsseizoen. Daarom maken wij nu alvast de datum van de opening van de ijsbaan bekent.

Wat kan je van ons verwachten dit seizoen?

Vorig jaar hadden we helaas te maken met een kapotte badverdamper waardoor de ringbaan enige tijd gesloten bleef. Dit seizoen is alles weer in orde en starten we gewoon het seizoen met alle drie de banen. De ijshockeybaan, ringbaan én funbaan openen alle drie op 25 september.

Dit seizoen is er natuurlijk weer recreatieschaatsen en voor de norenrijders zijn er ook weer speciale norenuren. Voor de kleine schaatsers is er ook weer Peuter & Kleuterschaatsen op zondagochtend van 9:30 – 12:00 uur, waar de hele funbaan beschikbaar is voor de jongste schaatsers.

Voor de kinderen van ongeveer 6 – 12 jaar zijn er weer leuke kinderdisco’s gepland. Schaatsen, dansen en heerlijk eten. De leukste combi voor de vrijdagavond. Kijk hier voor de data en bijbehorende thema’s.

Zijn er weer seizoenkaarten dit jaar?

Dit jaar zijn de bekende seizoenkaarten weer verkrijgbaar. Ook zijn er 10-rittenkaarten. Deze zijn te verkrijgen vanaf 25 september bij de kassa in Triavium. Zowel de seizoenkaarten als de 10-rittenkaarten zijn er in een volwassene variant (vanaf 18 jaar) en een jeugd variant (t/m 17 jaar). Met een 10-rittenkaart krijg je de tiende rit gratis. Het ouder en kind abonnement is er dit seizoen ook weer. Hiermee kan je voor een mooi bedrag één keer per week schaatsen op de woensdag, zaterdag óf zondag.

Wat kost dit jaar de entree voor de ijsbaan?

De ijsbaan is weer toegankelijk voor verenigingen en recreanten. De entreeprijzen voor recreanten voor het seizoen 2023 – 2024 zijn hier te vinden.

Graag nodigen wij iedereen uit om ook dit jaar weer Triavium te bezoeken!

 

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Veelgestelde vragen