Skeeleren bij Triavium

Deze pagina geeft info over: Skeeleren bij Triavium

Terwijl ijsbanen traditioneel geassocieerd worden met winteractiviteiten zoals schaatsen en ijshockey, is er op dit moment iets anders gaande in Triavium namelijk: skeeleren. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van skeeleren als alternatieve activiteit op de plek waar ze normaal gesproken schaatsen. Vandaar dat er in juni een skeeler pilot is gestart onder leiding van een ervaren instructeur voor zowel beginners als gevorderden.

Voordelen skeeleren bij Triavium

In de zomermaanden heeft Triavium geen ijs op de baan, maar is het een mooie egale betonnen vloer. Dé perfecte ondergrond voor sporten zoals skateboarden, rollerschaatsen en skeeleren. Daarnaast maakt het niet uit wat het weer buiten is. Bij Triavium is het gegarandeerd dat je droog en uit de wind kan sporten.

Pilot

De pilot vindt nu plaats in de maand juni met twee groepen. Zowel de deelnemers als de instructeurs zijn enthousiast. Triavium is blij dat ze de baan voor deze activiteit kunnen faciliteren.

Mocht je zelf meer info omtrent de mogelijkheden van het huren van de ringbaan of ijshockeybaan wensen te ontvangen dan kan dat via info@triavium.nl

 

 

 

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Veelgestelde vragen