Schaatsen het uitje voor in de kerstvakantie

Deze pagina geeft info over: Schaatsen het uitje voor in de kerstvakantie

Schaatsen tijdens de kerstvakantie

De leukste activiteit voor in de kerstvakantie is natuurlijk; schaatsen!

Tijdens de vakantie is de ijshockeybaan van Triavium elke dag geopend van 10:30 – 17:00 uur. Omdat enkel de ijshockeybaan geopend is, gelden nog steeds onze kortingstarieven. Op 1 januari 2023 is Triavium gesloten. Op 8 januari zijn wij geopend van 12:30 – 17:00 uur

Het kopen van tickets voor de schaatsbaan is vanaf 14 dagen voor de boekingsdatum mogelijk. Is de datum niet meer klikbaar, dan is het niet meer mogelijk online een kaartje te kopen. Bij de kassa is het wel nog mogelijk om dan een kaartje te kopen.

Bij de ingang laten we doormiddel van kleuren zien hoe druk het op de ijsbaan is. Deze updates delen we ook op social media.

Meer dan schaatsen

Lekker smullen bij Triavium

Tijdens de gehele kerstvakantie is schaatscafé Pierre geopend om te genieten van een warme chocolademelk of een stuk appeltaart, beide natuurlijk met slagroom. Ook is ons snackpunt open voor een lekker frietje of broodje Unox.

Vier kerst met Piwie

Op woensdag 28 december, woensdag 4 januari  en vrijdag 6 januari komt Piwie naar Triavium om samen met jullie in winterse sferen te komen tijdens de kerstvakantie. Tussen het schaatsen door kan je op 30 december een glitter tattoo laten zetten! Maak je zo helemaal klaar voor oudjaarsdag.

Openingstijden kerstvakantie

24 t/m 7 januari: 10:30 – 17:00 uur

1 januari is Triavium gesloten

8 januari: 12:30 – 17:00 uur

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Veelgestelde vragen