Nieuwe entreeprijzen voor seizoen 2021-2022

Deze pagina geeft info over: Nieuwe entreeprijzen voor seizoen 2021-2022

Op 27 september start het nieuwe schaatsseizoen op ijsbaan Triavium. Bij een nieuw seizoen horen ook weer nieuwe tarieven. We hebben minder verschillende tarieven, zodat het overzichtelijker is voor al onze bezoekers.  Onder andere het jeugdtarief is veranderd en het dal- en 65+ tarief zijn te komen vervallen.

Seizoenkaarten en rittenkaarten

De seizoenkaarten en 10-rittenkaarten zijn er nog steeds voor zowel volwassenen als jeugd. Wel is het jeugdtarief verruimd van tot en met 12 naar tot en met 17 jaar. Er is dit jaar geen voorverkoop voor de seizoenkaart. De seizoenkaarten zijn vanaf de start van het recreatieseizoen op 27 september verkrijgbaar voor €203 voor volwassenen en voor €148 voor jeugd 4 t/m 17 jaar. Je kan hiermee onbeperkt schaatsen tijdens de recreatie-uren.

De rittenkaarten is niet persoonsgebonden en is dus voor meerdere personen te gebruiken. Deze kan dus bijvoorbeeld binnen een gezin voor meerdere kinderen gebruikt worden. Net zoals bij de seizoenkaarten is hier ook verschil in jeugd en volwassenen.

Ouder-kindseizoenkaart

De ouder-kindseizoenkaart is dit jaar €40 per persoon. Hiermee kan je het hele seizoen 1x in de week komen schaatsen op woensdagmiddag of zaterdag of zondag. Je neemt deze af voor minimaal één volwassene en één kind (t/m 12 jaar). Als volwassene heb je deze kaart er dus na 5 bezoeken al uit. Als kind is dit na 7 bezoeken.

Vervallen tarieven

Om het tarievenstelsel te versimpelen is er besloten om een aantal tarieven te laten vervallen. Daarmee is de keuze gevallen op het daltarief en het 65+tarief. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt op welke tijden je de ijsbaan betreedt.

Bekijk hier de tarieven

Entreeprijzen