IJsbaan Triavium gaat volledig open

Deze pagina geeft info over: IJsbaan Triavium gaat volledig open

Vanaf 9 januari kan er weer op alle ijsbanen van Triavium geschaatst worden, dus op de ringbaan, funbaan en ijshockeybaan. Het kapotte onderdeel van de machine die het ijs maakt (de badverdamper) is vervangen. De langebaan verenigingen mogen al  vanaf 3 januari de ringbaan op.

Iedereen weer op het ijs

Door de opening van de ringbaan en funbaan kunnen alle verenigingen weer volop gebruik maken van Triavium en hun trainingen voortzetten op het ijs. Ook kunnen vanaf 9 januari de norenrijders weer hun rondjes maken tijdens de geplande norenuren.

Recreatieschaatsen

Omdat de recreanten eerst geen gebruik konden maken van alle ijsbanen, was een kortingstarief van kracht. Nu alle banen weer geopend zijn, wordt er weer gebruik gemaakt van de reguliere tarieven. Het is wel mogelijk nu alsnog een seizoenkaart te kopen voor de periode waarop nu nog op alle 3 de banen geschaatst kan worden. Dit is voor een lager tarief dan een abonnement voor het gehele seizoen. Ook is het weer mogelijk een 10 rittenkaart aan te schaffen. Deze kan zowel dit seizoen als volgend seizoen gebruikt worden.

Overige activiteiten

Nu Triavium weer open is zijn activiteiten zoals kinderdisco’s en Peuter en Kleuterschaatsen weer mogelijk. De eerste kinderdisco staat alweer gepland op 27 januari. Duosport start ook weer met schaatslessen en curlingclinics.

Waarom was de ringbaan dicht?

In juni eerder dit jaar  bleek dat de machine die het ijs maakt (badverdamper) kapot was. Per oktober  kon er weer geschaatst worden op de ijshockeybaan door het huren van een tijdelijke koelinstallatie. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe badverdamper die op maat gemaakt moest worden en nu ook geïnstalleerd is.

We zijn blij om alle verenigingen weer zo snel mogelijk welkom te heten in Triavium.

Voor actuele informatie, kijk op de website van Triavium: https://triavium.nl/

 

 

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Veelgestelde vragen