Entreeprijzen voor seizoen 2023-2024

Deze pagina geeft info over: Entreeprijzen voor seizoen 2023-2024

Prijsoverzicht van schaatsen bij Triavium ijsbaan

Het nieuwe schaatsseizoen op ijsbaan Triavium is van start! Bij een nieuw seizoen horen ook weer nieuwe tarieven. We hebben verschillende tarieven, losse entree, seizoenkaarten en 10 rittenkaarten.

Entree tarieven

Bij Triavium maken we onderscheid tussen jeugd en volwassenen. Jeugd (4 t/m 17 jaar) betalen €7,05, volwassenen (vanaf 18 jaar) betalen €9,80. Van 0 t/m 3 heb je gratis toegang.

Studenten hebben op vertoon van hun studentenkaart recht op het studententarief. Voor €7,05 heb je dan toegang tot de ijsbaan in Nijmegen. Je studentenkaart mag je fysiek of via een app laten zien.

Kom je niet schaatsen, maar ga je als begeleider van een kind mee, dan hebben we het speciale begeleiderstarief. Voor €5,45 krijg je entree en daarbij nog een lekker kopje koffie of thee in het café.

Seizoenkaarten en rittenkaarten

De seizoenkaarten en 10-rittenkaarten zijn er nog steeds voor zowel volwassenen als jeugd. De seizoenkaarten zijn verkrijgbaar voor €220,95 voor volwassenen en v€161,10 voor jeugd 4 t/m 17 jaar. Je kan hiermee onbeperkt schaatsen tijdens de recreatie-uren.

De rittenkaarten zijn niet persoonsgebonden en is dus voor meerdere personen te gebruiken. Deze kan dus bijvoorbeeld binnen een gezin voor meerdere kinderen gebruikt worden. Net zoals bij de seizoenkaarten is hier ook verschil in jeugd en volwassenen. Een 10 rittenkaart volwassene kost €88,20 en voor jeugd €63,45.

Ouder-kindseizoenkaart

De ouder-kindseizoenkaart is dit jaar €43,55 per persoon. Hiermee kan je het hele seizoen 1x in de week komen schaatsen op woensdagmiddag of zaterdag of zondag. Je neemt deze af voor minimaal één volwassene en één kind (t/m 12 jaar). Als volwassene heb je deze kaart er dus na 5 bezoeken al uit. Als kind is dit na 7 bezoeken.

Tot nel op de coolste ijsbaan van Gelderland!

Koop tickets

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Veelgestelde vragen