Schaats jij al?!

Hier vind je de huidige agenda punten van het triavium

30 september 2023 - 30 september 2023
Ringbaan
09:00 - 10:00

Lopen, rennen, fietsen, zwemmen, dat kun jij vast wel! Maar … Schaats jij al?

Zit je in groep 4, 5 of 6 van de basisschool?  Kom dan kijken op de ijsbaan bij de Nijmeegse Schaatsvereniging (NSV)! Niets is zo gezellig, uitdagend en leuk als samen te glijden op het ijs.

Ook dit jaar kun je tijdens de cursus ‘Schaats-jij-Al?’ in 5 weken kennis maken met schaatsen. Je leert de schaatsslag, starten, remmen, rondjes draaien, maar ook… vallen en opstaan op het kunstijs van Triavium ijsbaan.

De Ringbaan is tijdens dat uur alléén voor jou en andere kinderen, waardoor er in groepjes geoefend wordt onder begeleiding van enthousiaste schaatsers en trainers van NSV.

Wanneer is Schaats jij al?!

De cursus wordt gegeven op vijf zaterdagen: 30 september, 7, 14, 21 en 28 oktober 2023 van 9:00 tot 10:00 op de Ringbaan (boven).

De kosten bedragen € 25,-, dit is inclusief entree Triavium voor ouder en kind.

Wat heb ik nodig?

Voor goede zin, schaatsen, handschoenen en een helm (skate- of fietshelm kan ook) moet je zelf zorgen. Voor de veiligheid is het echt belangrijk dat je deze bij je hebt, anders mag je van de EHBO’ers het ijs niet op.

Schaatsen zijn te huur bij ijsbaan Triavium. Hier zijn kosten aan verbonden. Deze kosten zijn niet inbegrepen bij de 25 euro voor deelname.

Doe jij mee?

Heb je vragen? Stel ze dan via schaatsjijal@nijmeegseschaatsvereniging.nl. Inschrijven kun je hier doen: inschrijven Schaats-jij-al

Wij zien er nu al naar uit om je over het ijs te zien scheuren, maar vooral ook om de lach op je gezicht. En wie weet sluit je je wel aan bij één van de wekelijkse trainingen van NSV!

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Veelgestelde vragen