Samen Schaatsen Elfstedentoer

Hier vind je de huidige agenda punten van het triavium

15 februari 2023 - 15 februari 2023
Triavium
14:30 - 17:00

Kom je ook naar de Samen Schaatsen Elfstedentoer? 

 Nederland is een schaatsland; zodra het kan, gaan we massaal het ijs op. Toch zijn er kinderen die nog nooit op de ijzers hebben gestaan. Om het plezier van schaatsen te ervaren, kunnen zij een gratis clinic volgen bij de Samen Schaatsen Elfstedentoer. 

Samen Schaatsen

Elk kind moet minstens één keer kunnen ervaren hoe leuk schaatsen is. Dat is waar de Sven Kramer Academy zich voor inzet. En dat vindt ook Stichting het Gehandicapte Kind. Daarom organiseren zij de Samen Schaatsen Elfstedentoer. Op ijsbanen door heel Nederland kunnen kinderen van 5 tot 12 jaar gratis een clinic volgen.  

De clinics worden verzorgd door de ervaren instructeurs van de Sven Kramer Academy. Je gaat een leuk schaatsspel doen, een parcours afleggen en natuurlijk een paar rondjes maken over de baan. IJspret gegarandeerd! En na afloop krijg je een mooie medaille als herinnering.  

Alle kinderen zijn welkom! Op deze website kun je zien wanneer de Samen Schaatsen Elfstedentoer op onze ijsbaan komt. Meld je snel aan, dan zien we je binnenkort op het ijs! 

Meld je aan!

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Veelgestelde vragen