Prikkelarm Schaatsen

Hier vind je de huidige agenda punten van het triavium

10 december 2023 - 10 december 2023
Funbaan Triavium
09:30 - 12:00

Schaats bij Triavium met zo min mogelijk prikkels

Vind je schaatsen super leuk, maar raak je snel overprikkeld van de lampen en de muziek? Kom dan naar het prikkelarme schaatsen bij Triavium. Op 10 december van 9:00 – 12:30 uur is het Peuter  en Kleuterschaatsen voor een keer prikkelarm. Dat betekent dat we de muziek en discolampen op de funbaan uitzetten. Deze ochtend is niet alleen voor peuters en kleuters, maar voor alle kinderen die even in rust willen schaatsen.

Wat bieden we nog meer aan?

Ook bij de entree hoor je geen muziek en hopen we je al een rustige binnenkomst te bieden. Om je even terug te trekken, is ’t Behouden Huys geopend. Dit is een afgesloten horecaruimte waar we ook de muziek uitlaten. Neem hier even plaats om vervolgens het schaatsen daarna weer op te pakken. Het is hier niet mogelijk om eten of drinken te kopen, dat kan in schaatscafé Pierre. Dit kan je wel nuttigen bij de funbaan. We bieden jullie dus zelf de keuze aan om in het café plaats te nemen of langs de baan.

Waar kan ik een kaartje kopen?

Je kan zowel een kaartje via onze webshop kopen als bij de kassa. Tijdens deze ochtend gelden onze normale entreetarieven.

Probeer het uit en schaats een ochtend prikkelvrij!

Koop hier je tickets

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Veelgestelde vragen