Para IJshockey Clinic

Hier vind je de huidige agenda punten van het triavium

2 april 2022 - 2 april 2022
IJshockeybaan Triavium
16:00 - 17:00

Een paar weken geleden hebben de AHOUD Nijmegen Devils de eerste en succesvolle para ijshockey clinic georganiseerd. Ondanks door de vele aantal deelnemers van deze dag heeft het helaas nog niet geleid tot voldoende aanmeldingen om een para ijshockey team op te richten in Nijmegen.

Niet getreurd … de AHOUD Devils Nijmegen organiseert in samenwerking met de para ijshockeyclubs uit Dordrecht, Amsterdam en Uniek Sporten een tweede para ijshockey clinic in het Triavium en wel op zaterdag 2 april tussen 16:00 –  17:00 uur dus zet deze datum maar alvast in je agenda!

Het para ijshockey heeft dezelfde regels bij het ijshockey, maar wordt gespeeld in een speciale slee ook wel ”sledge” genoemd. Om para ijshockey te spelen is het nodig dat je over een redelijke bovenarm functie beschikt. Deze para ijshockey sport kan worden gespeeld door mensen met en zonder handicap en iedereen is dus welkom.

Dus ben je geïnteresseerd in deze stoere ijshockeysport om je als een van de teamleden je aan te sluiten bij het para ijshockey team van de AHOUD Devils Nijmegen? Kom dan dan 2 April naar de tweede para ijshockey clinic in het Triavium en aanmelden kan via het email adres: oscardekunder1@gmail.com . Wees er snel bij want we hebben nog maar 8 beschikbare plekken voor deze clinic.

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Veelgestelde vragen