Durf jij de IJskoude Challenge aan te gaan voor Serious Request?

Hier vind je de huidige agenda punten van het triavium

20 december 2023 - 20 december 2023
Funbaan Triavium
15:00 - 20:00

Durf jij de IJskoude Challenge aan te gaan voor Serious Request?

Doe op 17 & 20 december mee met de ijsbad challenge óp de ijsbaan bij Triavium! Duik in een ijsbad om geld in te zamelen voor Serious Request!  Het wordt een ijskoud avontuur met een warm doel: steunen van Stichting ALS.

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor de challenge via het inschrijfformulier. Je geeft je op voor een korte ademhalingscursus met afsluitend het ijsbad dat plaats vindt op de ijsbaan. Een super toffe en unieke ervaring! De kosten hiervoor zijn €40, dat geheel naar Serious Request gaat. Per sessie kunnen er 8 mensen deelnemen. Geef in het formulier aan op welke dag en welk tijdstip je wilt. Is het tijdstip vol dan nemen we contact met je op voor een ander tijdstip.

Waar en Wanneer?

Het ijsbad staat op de funbaan van ijsbaan Triavium. Op 17 & 20 december is het mogelijk deel te nemen. Op 17 december is het mogelijk van 14:00 – 19:00 uur en op 20 december van 15:00 – 20:00 uur.

Waarom moet je meedoen?

Een ijsbad nemen heeft veel positieve effecten.

  1. Het geeft een energieboost en werkt verfrissend
  2. Je ervaart door kou meer geluk
  3. Het bevordert je bloedsomloop
  4. Het gaat een droge huid tegen
  5. Je lichaam kan zich beter warmen
  6. Het versnelt het herstel van spieren en verlicht pijn
  7. Het vermindert stress en je komt beter in slaap
  8. Het verbetert je weerstand
  9. Het activeert het bruine vet in je lichaam

Daarnaast gaat al het geld naar Serious Request. 3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. In de week voor Kerst van 17 t/m 24 december betreden 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Hier zetten ze zich samen met heel Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen door 24 uur per dag live radio te maken en platen te draaien tegen donaties.

De adenhalingscursus en ijsbad

Voor je het ijsbad ingaat leer je eerst hoe je adem je gaat helpen bij deze challenge. Aliene van BewustKoud heeft al jaren ervaring met ijsbaden en helpt je met dankzij haar enthousiasme en ervaring door het proces.  Een warm kopje kofje of thee is in de prijs inbegrepen.

Doe mee, steun Serious Request, en laten we samen iets geweldigs bereiken!

Meld je aan

Niet de informatie gevonden waar je naar op zoek was?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op

Veelgestelde vragen