Kom schaatsen tijdens de herfstvakantie bij Triavium!

Deze pagina geeft info over: Kom schaatsen tijdens de herfstvakantie bij Triavium!

De herfstvakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor ijspret! Bij IJsbaan Triavium in Nijmegen ben je van harte welkom voor een heerlijk dagje schaatsen. Of je nu met vrienden, familie of de kinderen komt, bij ons vind je een sportief én gezellig uitje voor iedereen. ❄️

Ontdek onze ijsbanen

Tijdens de herfstvakantie zijn al onze ijsbanen dagelijks geopend: de ringbaan, de ijshockeybaan en de funbaan. Dus of je nu rustig een rondje wilt schaatsen of lekker wilt zwieren en spelen op het ijs, er is altijd genoeg te doen!

Zorg dat je erbij bent en beleef een fantastische dag vol schaatsplezier.

Belangrijk: Door een technische storing is het op dit moment helaas niet mogelijk om online tickets te reserveren. Je kunt gelukkig wel een kaartje kopen bij de entree. We werken hard aan een oplossing en bieden onze excuses aan voor het ongemak!

Persoon schaatst op schaatsbaan

Meer dan alleen schaatsen

Een bezoek aan Triavium is meer dan alleen een sportieve ervaring. Kom na het schaatsen lekker opwarmen in Schaatscafé Pierre! Hier kun je genieten van een warme chocolademelk, een knapperige wafel of een heerlijk stuk appeltaart met slagroom. We bieden ook onder andere heerlijke frietjes en broodjes Unox.

Plan je uitje naar Triavium deze herfstvakantie

Of je nu een ervaren schaatser bent of gewoon voor de gezelligheid komt, Triavium biedt het perfecte uitje voor de hele familie. Vergeet niet, door de technische storing is online reserveren tijdelijk niet mogelijk, maar tickets zijn gewoon te koop bij de entree.

Wij staan klaar om je te verwelkomen voor een herfstvakantie vol schaatsplezier! Tot snel!

Bekijk onze openingstijden

Openingstijden